O NAMA

Wool-line je već ostvario svoj uspjeh a to predstavlja okupljanje Bosansko-hercegovačkih  poljoprivrednika,  znanstvenika, dizajnera, arhitekti i građevinskih radnika te je stvorio  tim koji stoji na raspolaganju našim klijentima. Željeli smo stvoriti nešto drugo, te iskoristiti prirodna bogatstva naše domovine. Kreirali smo raspon proizvoda koji ne samo da izgledaju lijepo, već zdravo i prilagodivo svim tipovima kupaca. Stvorili smo nešto što vam daje mir, garantuje miran noćni san što kada je u pitanju vuna, nije nimalo iznenađujuće.
Osnovna djelatnost Wool-line kompanije je prerada ovčije vune i proizvodnja krevetnine; jorgani, jastuci, nadmadraci, madraci od 100 % prirodnih materijala ispunjenih vunenim punilom, kao i kućnog tekstila i izolacije. Osim bosanskog trzista svoje proizvode plasiramo i na Evropsko trziste.
Vizija naše firme je da kroz kvalitetno i odgovorno poslovanje dostignemo uspjehe najboljih firmi iz naše djelatnosti, i dokazati da smo u stanju zadovoljiti sve potrebe naših poslovnih saradnika kao i potrebe svakog našeg kupca.
Misija na
še firme je učiniti da svi korisnici naših proizvoda budu u potpunosti zadovoljni, te omogućavanje svim kupcima kupovanje kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama.
Za zdrav i ugodan san krevetnina Wool-Line! Dostava na ku
ćna vrata u cijeloj Bosni i Hercegovini.

IZJAVE KUPACA
Back
Next
WOOL LINE

Wool-line kompanija kreira širok raspon vunenih madraca napravljenih po narudžbi, prirodne posteljine, izolaciju kao i kućne ukrase. Naši proizvodi su ručno izrađeni, klasični, bez hemiskih otpornika na požar, boja, hemikalija I toksina. Mi provodimo kreativnost u izradi naših dizajna, ali volimo i izradu modela slijedeći vaše ideje.
Slobodno nas kontaktirajte s bilo kakvim upitima o našim proizvodima i materijalima.
Otvoreni smo za prijedloge i suradnje u svrhu obostranog dobra. Pošaljite nam pitanja ili sugestije popunjavanjem obrasca u nastavku.
 
 

 
 
 
 
p { font-family: 'GreatVibesRegular'; font-weight: normal; font-style: normal; }